Jordmor-ultralyd og kvinnesenter AS

Telefon: 477 61 896

E-post: jordmorultralyd@gmail.com

Nettside

Facebook

Bestill time her.

Jordmor-ultralyd og kvinnesenter AS er et helsetilbud for kvinner i alle livsfaser, fra pubertet til overgangsalder – med fokus på gravide og forebyggende kvinnehelse. Du finner oss i 3. etasje på City Nord.

Jordmor-ultralyd og kvinnesenter består av ultralyd for gravide i 3D/4D og jordmortjeneste. Vi utfører ultralyd for gravide gjennom hele svangerskapet, fra graviditetsuke 6+0.

Jordmortjenesten er basert på svangerskapsomsorg, kontroll etter fødsel, celleprøver fra livmorhals, uttak og innsettelse av spiral, P-stav, samt prevensjonsveiledning. Vi kan også skrive ut resept på prevensjon. I september starter vi med NIPT-tjeneste. Vi bruker Dr. A. Najeeb Biabani som vi rådførere oss med. 

Deeva Biabani er utdannet jordmor med videreutdanning i ultralyd ved Nasjonalt senter for fostermedisin, NTNU, Trondheim. Deeva er også sertifisert i tidlig ultralyd ved Nasjonalt senter for fostermedisin og ved The Fetal Medicine Foundation UK. Hun har lang erfaring fra UiT Tromsø, Universitetssykehus Ullevål, og Privat klinikk Oslo Jordmor og kvinnesenter  som ultralyd spesialist til gravide. I tillegg til sin kompetanse er hun engasjert hos Nansens Fredsenter som jordmor for fred. 

Du kan få hjelp på mange forskjellige språk, Pashto /Dari (Afghansk), Urdu (Indisk, Pakistansk) i tillegg til engelsk og Norsk. 

 

Våre åpningstider er:

Mandag - fredag:      09:00 - 20:00

Lørdag:                           10:00 - 15:00

 

Velkommen innom oss!