Månedens Butikk i mai ble Vero Moda / Jack&Jones

 - Vi er stolte av hele teamet.

Lokaleide Jack & Jones og Vero Moda er månedens butikk på City Nord. Det er ingen tilfeldighet. - Vi går den ekstra mila for våre kunder!

Bodøfirmaet og familieeide Macci 1 AS har drevet motebutikker i Bodø siden 1970-tallet. Butikkene Jack & Jones og Vero Moda har begge utspring fra dette. Mens Vero Moda ble etablert i Bodø sentrum i 1989, så Jack & Jones dagens lys i 1992.

Nå ligger butikkene side om side i 2. etasje på City Nord i Bodø.

Og i hver sin butikk jobber samboerne Torben Hartvigsen og Kristin Pettersen. Det var på jobben de i sin tid ble kjent. Mens Hartvigsen er eier - er Pettersen butikksjef.

 - Vi er en familieeid og lokal bedrift, som gjennom en avtale med Bestseller kjøper og driver butikkene slik vi ønsker. Dette innebærer at det er vi som eiere som står for alle innkjøp og all risiko, forteller de.

Handle lokalt

Dette innebærer mye arbeid. Ikke minst er det krevende å finne og velge ut de rette klærne for de ulike butikkene. Det tar mye tid - ikke minst fordi Macci 1 AS ikke bare har butikkene i Bodø.

 - Vi har også butikker på Fauske, i Mo i Rana, Narvik, Harstad og Sortland, forteller Pettersen.

Det lokale eierskapet i disse butikkene gjør at vi strekker oss ekstra langt for å yte den beste servicen til våre kunder. Er det noe vi mangler i Bodø får vi det fra de andre.

Luggage and bags, Street fashion, Footwear, Trousers, Jeans, Shoe

Månedens butikk

Flere har bitt seg merke i den gode servisen. City Nord-ledelsen har på sin side lagt merke til de gode resultatene. Noe som førte til at butikkene ble kåret til månedens butikk i mai måned.

Følgende forslag og begrunnelse ble sendt inn:

" Vero Moda / Jack & Jones har hittil i år hatt en flott omsetningsøkning. Butikken ser velfylt og ryddig ut, og fremstår meget innbydende. De er ivrige i sosiale medier og sender ofte inn innhold som senteret kan benytte seg av. Butikken viser stort initiativ til å bidra med både apptilbud og til å delta på øvrige aktiviteter, blant annet på senterets moteshow i april. De ansatte i butikken er alltid smilende og hjelpsomme - en fin butikk å besøke! En absolutt verdig vinner for mai måned!"

Prisen kom overraskende på både Harvigsen og Pettersen.

 - Jeg var alene på jobb da senterleder Tor og Linda fra Coop Nordland kom med blomster og diplom. Jeg ble kjempeglad. Dette er en god bekreftelse på at det vi gjør er bra,. Noe som er viktig, sier hun.

Harvigsen sier seg enig. En slik pris henger høyt og er viktig for hele teamet.

 - Vi er stolte av hele teamet. De gjør alle en fantastisk bra jobb, roser begge to.

Clothes hanger, Smile, Product, Fashion, Textile, Sleeve, Shopping, Bag, Pink, Customer

 - I år er det hele fargepaletten. Det er mye kjoler. De går fort, men vi har tatt inn mye. Så er blazeren inn igjen. Blazer og bukse. Blazer og  skjørt. Vi har også sett av blazer, skjorte og skjørt. Kom innom og se, oppfordrer butikksjef Kristin Pettersen.

Flinke medarbeidere

I sum sysselsetter Macci 1 AS rundt 40 ansatte på alle butikkene. I Bodø er det syv ansatte i ulike stillingsbrøker.

 - Begge butikkene har kunder i alle aldre. Når vi gjør innkjøp forsøker vi derfor å finne noe for alle. Noe vi ser og hører at vi pleier å lykkes med. Så har vi noen flotte medarbeidere som er flinke til å sette seg inn i varesortimentet og som er flinke med kundene. Uten dem hadde ikke dette gått, sier Pettersen.

Mens Vero Moda fører klær av merkene Vero Moda og Pieces, har Jack & Jones i hovesak Jack & Jones.

 - Vi fører kjedevarene som vi bestemmer oss for å kjøpe inn. Det er ikke alt som passer her i Bodø like godt som i Oslo og lignende, slik at vi tilpasser utvalget også innad i våre butikker. Samtidig har vi et samarbeid og en dialog med leverndør Bestseller i Oslo, slik at alle kundene vil kjenne seg igjen når de kommer inn i våre butikker, sier Pettersen.

I år er fargene tilbake, slik at spesielt når det gjelder dameklærne er det sterke farger som gjelder. Det er litt roligere når det kommer til farger på herresiden. Men Jack & Jones har for lengst bemerket seg med sine gode jeans. Samtidig er det langt fra alt Harvigsen kan tilby.

 - Vi har mye annet. Blant annet t-skjorter, sommerklær - og dresser. Kolleksjonen vår har mange trofaste kunder, da vi har god kvalitet på klærne uten at de koster for mye. Det gjør at vi har kunder fra tenåringen og opp til pensjonisten, forteller Harvigsen.

Automotive design, Smile, Workwear, Textile, Standing, Denim, T-shirt

Torben Harvigsen er en av eierne i Macci 1 AS, og på Jack & Jones tilbyr han et  stort vareutvalg av klær til gutter og menn.

Etablerer nettbutikk

Følg Vero Moda på Facebook og Instagram for nyheter.

Her kan du følge Jack & Jones!

Følg med: I løpet av året oppretter vi en egen hjemmeside med nettbutikk. Dette vil gjøre at du kan sitte lokalt og bestille klikk & hent. Følg med på våre sosiale medier for når dette skjer!

Kom innom oss på City Nord og se hva vi har å tilby.

Vi har følgende åpningstider:

Mandag - fredag klokken 10-21

Lørdag klokken 10-19

Automotive design, Floor, Shopping, Flooring