Månedens Butikk i juli ble Narvesen!

– Det viser at vi gjør noe rett

Først ble Mads-Birger Olaussen kåret til Årets kjøpmann i Narvesen. Deretter ble Narvesen City Nord kåret til månedens butikk i juli.

– Vi er inne i en skikkelig god steam, sier Olaussen med et stort smil og fortsetter:

– Det er utrolig stas å få slike utmerkelser. Det viser at vi gjør noe rett, og ikke minst at folk setter pris på den harde innsatsen vi legger ned for å skape en innbydende butikk og hyggelig opplevelse.

Fokus på varer, renhold og service

Olaussen og resten av teamet på City Nord setter sin stolthet i å levere varer og service av høy standard. Her står høyt varetrykk, renhold og ikke mist god service øverst på prioriteringslisten.

– Det skal være hyggelig å komme innom oss, sier han.

Og det er nesten umulig å ikke bli fristet av ferskt bakverk, varme pølser eller nyheter i kjøleskapet når du går forbi Narvesen. Og de som lar seg friste, blir alltid møtt med et smil.

– Vi er opptatt av å se hver enkelt kunde og få dem til å føle seg velkommen, forteller assisterende daglig leder Vilja Kristin Aas.

Olaussen poengterer at kunden alltid står i fokus, og at kundens opplevelse skal stå i stil med forventingene. Aller helst skal forventningene overgås.

– Og alle som jobber her står på for å få til dette. Vi er et veldig bra team, og for meg er det godt å vite at alle som jobber her deler samme ønske om å strekke seg langt for å få blide kunder.  

Verdig vinner

Narvesen City Nord er en verdig vinner av månedens butikk, forteller markedsføringsleder i Coop, Linda Rønning.

– Narvesen City Nord er helt eksemplariske på service, en tilbakemelding vi har fått fra flere kunder. Butikken ser til enhver til velfylt og innbydende ut, sier Rønning.

Olaussen setter stor pris på ordene fra Rønning, og ikke minst alle tilbakemeldingene fra kundene.