Change ble månedens butikk i juni

­– En skikkelig motivasjonsboost

De aller fleste som handler hos Change City Nord går ut av butikken med et stort smil om munnen. Sånt blir det heder og ære av.

Tirsdag morgen er Stine Pettersen i full gang med å brette ut undertøy og dandere et lekkert utstillingsbord fylt med nyheter.

– Vi er veldig opptatt av at butikken alltid skal se fristende ut, og vi koser oss med den jobben, sier hun.

Hos Change er de opptatt av å skape en behagelig atmosfære, og de ansatte står alltid klare til å hjelpe kundene med å finne frem.

 – Alle vil føle seg vel i undertøyet sitt. Det skal sitte godt og få deg til å føle deg fin. Uansett om du har store bryster eller små. Vi er opptatt av å gjøre handelen så komfortabel og enkel som mulig.

Følger opp alle kunder

Stine begynte å jobbe i Change i 2019, og det tok knapt et år før hun fikk stillingen som daglig leder i butikken. Hun stortrives i jobben, og forteller at det aller mest givende er den gode kundekontakten.

– Som faghandel yter vi en annen type service enn andre butikker. Vi har et enormt utvalg av BH-er i alle slags varianter og størrelser, og vi hjelper kundene med å finne en BH de føler seg komfortabel i, og som sitter perfekt. Når kunden har gått inn i prøverommet, trenger de heller ikke å gå ut igjen. Vi henter det de skulle trenge.

For Stine er det viktig at ingen føler seg usett når de kommer inn i butikken. Derfor blir alle kunder fulgt nøye opp gjennom hele handelen.

– Vårt ønske og mål er at alle kundene våre skal gå ut med produkter som sitter perfekt og noe de føler seg fin ut i, ansett fasong. Vi er opptatt av fornøyde og tilbakevendende kunder.

– Og de aller fleste går ut av butikken med et smil om munnen. Det er veldig hyggelig, legger hun til.

Flinke Månedens butikk

Hver måned kåres det en butikk på City Nord som har vist ekstra engasjement og som har utført kundeservice i høyeste klasse. Der har Change utmerket seg, og i juni ble de kåret til månedens butikk.

– Vi ble utrolige glade for utmerkelsen. Vi får noe igjen for den jobben vi gjør, så det var en skikkelig motivasjonsboost, forteller daglig leder Stine Pettersen.

Hun kan også fortelle at bemerkelsen som månedens butikk har gitt gledelige ringvirkninger for butikken.

– Det flotte «Månedens butikk»-skiltet drar enda flere kunder. Vi har gjort mange salg, og fått mange nye medlemmer. Det er veldig hyggelig. På mandagen etter vi fikk utmerkelsen, merket vi stor pågang i butikken og lå blant de øverste i salgstopplista til Change Norge.

Verdig vinner  

Change City Nord er en verdig vinner av månedens butikk, forteller markedsføringsleder i Coop, Linda Rønning. Butikken er ser alltid innbydende ut, og ikke minst har de flinke ansatte som går den ekstra milen for kunden.

– Det er en ryddig og flott butikk hvor man alltid finner noe fint, enten det er sesongens nyheter eller gode kampanjer. De får strålende tilbakemeldinger fra kundene som melder om smilende, serviceinnstilte og ikke minst kunnskapsrike ansatte som til enhver tid har kunden i fokus, sier Rønning.

I tillegg viser de ansatte i butikken stort engasjement i det som skjer på senteret, fortsetter hun.

– De er alltid med på de ulike aktivitetene som arrangeres. En absolutt verdig vinner i juni.