Månedens Butikk for mars ble Lille Cafe!

- Jeg elsker å servere og se hvor glade gjestene blir

Lille Café på City Nord feiret nylig tiårsjubileum. Og aldri før har eier og daglig leder Ann Johansen fått flere koselige kundekommentarer og vært mer fornøyd.

 - Jeg har hele tiden hatt lyst til å ha min egen kafe, hvor jeg har en meny og serverer mat. Vi utvikler våre egne retter, forteller eier og daglig leder Ann Johansen på Lille Café på City Nord i Bodø.

Sammen med seg til å utvikle og smake seg til nye retter - som kanskje etter hvert finner veien inn i menyen, har hun kjøkkenansvarlig Line Dreyer Eilertsen.

 - Vi kan sette oss ned og diskutere hva vi har lyst å prøve. Deretter lager vi rettene vi blir enige om, og smaker oss fram til noe vi for eksempel kan prøve som ukas rett. Blir retten en slager, havner den på menyen, forteller Johansen.

Månedens butikk

Ikke bare skal rettene smake godt. Det legges vekt på kvalitet i alle ledd; råvarer - og presentasjon på fatet. Alt og alltid med et smil.

- Jeg elsker å servere og se hvor glade gjestene blir. Vi har gjester som kommer og skryter og "takker" for maten. Da blir jeg stolt. Det betyr så mye for oss at gjestene er fornøyde, sier hun.

Eilertsen fikk for noen få dager siden en så hyggelig kommentar at hun kjenner varmen bre seg.

 - En kunde kom og sa at vi er den koseligste kafeen på City Nord. Det gledet og varmet meg, sier hun med et smil.

Den gode servicen og den lune og gode atmosfæren gjør at Lille Café er kåret til Månedens butikk i mars.

Begrunnelsen:

" Lille Café har gjennom en utfordrende tid med vannlekkasje, gjort en strålende innsats for å stable seg på beina igjen. Etter en kort oppussingsprosess har caféen hatt en flott omsetningsvekst. De ansatte på Lille Café er alltid smilende og positive, noe som gjør den lille caféen til et hyggelig sted å være. Caféen er ivrige når vi har senteraktiviteter og bidrar med gode tilbud og flott pynt. De er i tillegg aktive på sosiale medier. En verdig vinner for mars måned!"

Johansen så ikke prisen komme.

 - Den kom gledelig overraskende. Dette er alle mine ansatte sin pris, sier hun og viser til at mens hun og Eilertsen jobber full tid, har hun ytterligere fem ansatte i deltid.

Årsaken er åpningstiden; fra 10 - 21 hverdager og klokken 10-19 ordinære lørdager. Påskeaften er åpningstiden 10-16.

Picture frame, Smile, Furniture, Chair, Fashion

Kjøkkenansvarlig Line Dreyer Eilertsen og daglig leder Ann Johansen i sin nyoppussede kafe.

Måtte pusse opp

Nylig måtte Johansen og de ansatte pusse opp hele kafeen. Årsaken var en vannlekkasje på City Nord.

Men resultatet ble bra.

 - Vi hadde stengt i nesten tre uker etter en vannlekkasje i februar 2022. Vi har ordnet noen vegger, lagt nytt gulv og kjøpt inn nye møbler. Vi har også montert lyddempere på veggene. Det ble veldig fint og jeg er fornøyd. Det er en rolig og fin atmosfære her. Her kan du slappe av, sier hun.

 

Line Dreyer Eilertsen gjør klart til åpning klokken 10.

- Vi har noe for alle

Når du først sitter godt og føler at du kan slippe ned skuldrene, er det bare å bestille noe godt fra vår meny. Både små og store med ulike smaker og tåleranse for ulike råvarer, vil finne noe de liker.

 - Det er vi som utvikler rettene, lager maten, lager menyen og er på jobb. Vi har hjemmelagede kaker med glutenfritt mel - noe du for øvrig ikke kjenner på smaken. Dette gjør vi fordi det er så mange som ikke tåler gluten. Så har vi en meny med ulike retter; en barnemeny med blant annet toast, nuggets og kyllingsalat. Så har vi en voksenmeny med blant annet salat, toast, karbonadesmørbrød og mye annet, forteller Johansen.

Vi kan også ordne en vegetarrett, hvis du ønsker det. Kyllingsalat uten kylling - eller en annen rett uten kjøtt. Vi opplyser også om allergener!

Du finner oss noen få skritt fra rulletrappen - eller på Facebook og på nettsiden Ut i Bodø.

Sitt ned og bestill fra vår meny, som står på hvert bord. Du kan blant annet få deg en bruchetta med serrano og manchego, og en kaffe latte.