Maria Catrine Mikalsen hos Barnas Hus ble vinneren av Månedens Servicepris på City Nord!

Maria Catrine Mikalsen er nyansatt på Barnas Hus på City Nord. Da senterleder Tor kom gående, trodde hun først at hun hadde gjort noe galt.

Maria Catrine Mikalsen er nyansatt på Barnas Hus på City Nord. Da senterleder Tor kom gående, trodde hun først at hun hadde gjort noe galt.

Mer feil kunne hun ikke tatt.

Hun er nemlig fått utmerkelsen månedens servicepris for oktober på City Nord.

- Jeg begynte å jobbe på Barnas Hus i sommer, slik at jeg er jo veldig ny. Jeg ble helt satt ut da senterleder Tor kom gående, og umiddelbart trodde jeg at jeg hadde gjort noe galt. Jeg ble veldig overrasket da jeg fikk diplom, vandrefalken, en stor pose godteri - og et gavekort på 1.000 kroner, forteller Mikalsen, som vel er rimelig ny på Barnas Hus - men som har en lang karriere bak seg i butikkfaget.

Mikalsen ble nominert av sin leder, butikksjef Lene Catrin Knutsen.

- Maria begynte her i sommer og har tatt til seg jobben på en veldig god måte. Hun er veldig kundevennlig og gir råd og veileder dem på en god måte. Hun er veldig hjelpsom og meget flink til å tilegne seg informasjon om produktene, roser Knutsen.

City Nord-ledelsen er helt enig med forslagsstiller.

- Månedenes servicepris deles ut hver måned til en av de fantastiske menneskene som jobber på City Nord.

Luggage and bags, Shipping box, Automotive design, Outerwear, Customer, Shopping

Dagene starter av og til mykt - med varelevering og utpakking.

Lang erfaring

Mikalsen har lang erfaring fra butikkbransjen, og vet hvordan ta imot kunder. Det være seg unge, voksne eller eldre.

- Vi har kunder i alle aldre. Noen faste - og noen av mine faste fra tidligere har også kommet. Det er gledelig, og kjempeartig, sier hun.

Nå kan hun knapt vente til å få ytterligere flere faste kunder. Forholdene ligger godt til rette for dette, da butikken på City Nord har et enormt utvalg.

Automotive design, Hat

Det er viktig med gode uteklær, slik at barna holder seg tørre og varme. Barnas Hus har et rikt utvalg, konkurransedyktige priser og kvalitetsklær. Foto: Lise Fagerbakk

Trives på jobb

Mikalsen liker seg godt på i jobben, selv om det er mye å sette seg inn i. Hun er en av tre fast ansatte og trives med det.

- Her er mange produkter, og mye nytt. Selv har jeg voksne barn, og det har skjedd mye siden de var små, forteller hun.

Mikalsen fortid i butikkbransjen i Bodø går gjennom flere tiår. Så kom koronaen, og hun så seg etter noe nytt.

- Korona-pandemien førte til at jeg sist år ble permittert fra min tidligere jobb. Det gjorde at jeg så etter noe nytt. Da jeg så annonsen om ledig jobb i Barnas Hus, søkte jeg - og fikk jobben. Det er jeg glad for, sier hun og smiler.

Fur clothing, Street fashion, Outerwear, Textile, Cap, Headgear, Parka, Jacket

- Vi har alt til barna

Barnas Hus har det aller meste du trenger til barna.

- Vi har klær helt fra prematur størrelse. Vi har utstyr og nesten alt du trenger til barna, forteller Mikalsen - og viser fram butikken som bugner av klær, utstyr og leker.

- Vi er den eneste rene barneutstyrsforretningen i Bodø. Vi har alt til barnet, sier hun.

Og det til konkurransedyktige priser, da internetthandelen er deres største konkurrent.

Mikalsen trekker ikke minst fram at Barnas Hus har alt til kalde og våte dager i barnehage og skole.

- Vi har uteklær som holder barna tørre og varme. Vi har ikke minst mye ullklær; kanskje noen av de med best utvalg, sier hun.

Barnas Hus har også vogner, triller, sko, tåteflasker, leker og mer til.

- Vi har også sikring i bil - og bilposer som barna kan legges i og spennes fast. Barna skal jo helst ikke ha for mye klær på seg når de sitter i bilen, sier hun.

Det er ulikt hva kundene spør etter. Noen har sjekket mye på forhånd. Andre ber om råd og veiledning. Sammen med kollegene Kaja Røkeness og butikksjef Knutsen, får alle svar, råd og veiledning etter ønske og behov.

- Det er mange gode grunner til å komme hit til oss på Barnas Hus, sier Mikalsen.