Sissel Walsøe

Det heter at klær skaper folk, men Sissel Walsøe skaper også en unik stemning som gjør at kundene bare er nødt til å komme tilbake. Sånt blir det priser av.

Sissel elsker å dresse opp gutta!

– Det kom som et aldri så lite sjokk. Men du verden, hvor artig det var.

Fikk gåsehud

Butikksjef Sissel Walsøe (54) på Dressmann på City Nord fikk rett og slett gåsehud da det gikk opp for henne at hun var kåret til månedens servicemedarbeider på kjøpesenteret.

– For meg er det nok å være her. Jeg rett og slett elsker denne jobben. Noen ganger så mye at det nesten gjør litt vondt å dra hjem.

Ekte overskuddsmenneske

Sissel ble nominert fordi kundene beskriver henne som en stor solstråle som sprer hygge samtidig som hun besitter solid kompetanse slik at kundene får profesjonell hjelp.

Og dette er noe regionsjef i Dressmann Nord-Norge, Alise Lundquist, kan skrive under på:

– Sissel er et ekte overskuddsmenneske som gjør en helt unik innsats. For alt handler jo om å skape så gode handleopplevelser at kundene gjerne kommer tilbake.

Lever for kundene

Men tilbake til Sissel. I utgangspunktet er det en nesten umulig oppgave å intervjue henne mens hun er på jobb. For med falkeblikk fanger hun opp kunder som trenger bistand.

– Snart tilbake, sier hun og forsvinner for å hjelpe en mann som er på jakt etter en dress. Og den finner han, takket være en god og stødig bistand av Sissel.

Så er det slik at Sissel aldri hadde planlagt en karriere i butikk, selv om hun alltid har vært opptatt av klær.

– Jeg jobbet jo egentlig i omsorgssektoren, men ble rett og slett head-huntet til denne jobben, sier Walsøe (54).

Bratt læringskurve

Og det var ingen liten jobb hun gikk til, men den største Dressmann-butikken i Nord-Norge.

– Det var en bratt læringskurve og mye jobb. Men gleden over å se fornøyde kunder vandre ut av butikken trumfet alt, sier Sissel.

Nå har hun vært butikksjef i ni og et halv år og har om mulig enda høyere motivasjon enn da hun startet:

– Jeg er rett og slett stolt over å kunne representere en butikk med kvalitetsvarer til særdeles konkurransedyktige priser.

Moderne butikk

Mye har skjedd hos Dressmann opp gjennom årene og det vakte betinget oppsikt da de plutselig fikk lov til å selge offisielle t-skjorter med Rolling Stones-motiver. Nå har de også undertøy fra kolleksjonen til Zlatan Ibrahimovich.

– Det er på ingen måte en selvfølge at vi får lov til å samarbeide med internasjonale stjerner av et slik kaliber. Det sier igjen alt om den statusen kjeden har opparbeidet seg.

En annen suksess-faktor er et uslåelig arbeidsmiljø:

– Dette er en arbeidsplass hvor alle heier på alle og støtten fra kjedekontoret er helt uvurderlig, sier Sissel.

Som ikke kan bli særlig mer lykkelig enn når en veldig nervøs konfirmant kommer inn i butikken med blikket klistret til gulvet. En konfirmant som kort tid etterpå forlater lokalene med et smil om munnen og stolt over hvor kul dressen ble.

Liker naturen

På fritiden liker Sissel å benytte seg av den vakre naturen rundt Bodø. Tidligere var familien faste gjester i Sulis med campingvogna. Men etter at barna flyttet hjemmefra er vogna solgt og hun og mannen bruker tid på reiser.

2020 ble som for alle andre helt spesielt for Sissel. Derfor banket hjertet ekstra hardt da de første kundene kom tilbake etter en mørk vår.

– For oss er det gull verdt å kunne ha en stor og flott butikk her på City Nord. Når vi i tillegg kan tilby en egen XL-butikk på samme sted, så har vi et veldig bredt tilbud.