VITA søker medarbeider 60% stilling og ekstrahjelp/sommervikar

21.04.202213:41 Kamilla Skog

VITA er en av Norges største kjeder innen skjønnhet og velvære og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge. VITA har som målsetting å fremstå som et naturlig sted for kvinner som søker råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære. God service og høy faglig kompetanse er nøkkelord for VITA. Våre største kategorier er make-up, hårpleie, kroppspleie og ansiktspleie.

VITA City Nord søker en assisterende butikksjef i ca 60% stilling. Du vil ha ansvaret for butikken når butikksjef ikke er tilstede og jobbe tett med butikksjef og ansatte. Det er viktig at du er selvstendig og ansvarsbevisst og vet å sette kunden i fokus.

Du må være serviceinnstilt, dyktig selger, ansvarsbevisst og takle en hverdag med varierte arbeidsoppgaver. Du er fylt 18 år og behersker norsk. Det er vesentlig at du synes det er spennende å jobbe med mennesker og ha stor interesse for skjønnhet og velvære.

Er du makeupartist, frisør eller hudpleier/terapeut, eller har annen erfaring fra bransjen, har du en fordel, men det er ikke et krav da grundig opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: snarest

Tiltredelse: 1.juni 2022

Søknad og CV sendes til: citynord.vita1808@vita.no 

LES MER HER!