Søstrene Grene søker ekstrahjelp

23.03.202212:37 Kamilla Skog

Søstrene Grene søker etter ekstrahjelp / butikkmedarbeider deltid til vår flotte butikk på City Nord

Arbeidsoppgaver 

Dine arbeidsoppgaver vil være kundebehandling, kassebehandling, kasseoppgjør, varemottak, varepåfyllinger og andre oppgaver som naturlig hører under butikkdrift. 

Vi legger ikke skjul på at det å jobbe i en Søstrene Grene butikk er hardt arbeid. Hverdagen vil være hektisk og preges av mange baller i luften. Sammen med andre ansatte ønsker vi at du er med på å skape fantastiske kundeopplevelser og gode salgstall.


Arbeidstid og stillingens størrelse
Butikken har åpningstid fra 10 til 21 (19). Du vil inngå i en turnusordning hvor arbeidstiden i hovedsak vil være kveld og lørdag.

Stillingens størrelse kan i noe grad tilpasses den enkelte søker, men vi ser for oss at man jobber 1-2 kvelder i uka, samt noen lørdager. Ved høysesong, ferieavvikling og permisjoner vil stillingens størrelse kunne øke betraktelig.

For den rette kandidaten vil det være mulighet for en større stilling etter hvert.


Ønskede kvalifikasjoner

Vi mottar flere tonn med varer og det er derfor en jobb som krever at du er fysisk sterk, har god helse, takler stress og liker å ta i et tak.

Du har øye for det visuelle og kreative, samtidig som du er effektiv. Du jobber strukturert, målrettet og har god forståelse for butikkdrift Det viktigste for oss er at du har et glødende engasjement, er lojal og pliktoppfyllende.

Vi ser gjerne at du har ambisjoner om å en dag bli butikksjef i Søstrene Grene.

 

Skriftlig søknad med CV, attester og vitnemål sendes til e-post: 1072@grenestore.com

Søknadsfrist: Snarest.