Kicks søker engasjert selger i 70% vikariat

13.09.202114:30 Kamilla Skog

Har du interesse for skjønnhet og kosmetikk, elsker å selge og få andre til å føle seg vel?

KICKS søker nå en sprudlende og arbeidsom selger i et 1-års vikariat til vår butikk på City Nord.

KICKS har som mål at butikkene skal være den ultimate skjønnhetsdestinasjon, og vi søker en selger som ønsker å jobbe mot den målsetningen og som simpelthen elsker å jobbe i butikk!

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede, og som selger i KICKS vil du få muligheten til å jobbe med et stort sortiment av fantastiske produkter. Din oppgave vil, i tillegg til andre arbeidsoppgaver i butikken som varemottak, varepåfylling ol, være å veilede og inspirere kunden til å ta de fremste valgene innen skjønnhet og sørge for å gi dem en lystbetont handleopplevelse. KICKS sine kunder skal rett og slett få Top Class Service!

Vi leter etter deg som har fylt 18 år og er godt over gjennomsnittet interessert i salg og skjønnhetsprodukter, som yter god service og alltid har kunden i fokus. Du trives med å jobbe mot salgsmål og har viljen til ”å gå den ekstra milen”. Vi ønsker at du er utdannet hudpleier eller make up artist, og har du erfaring fra salg ser vi det som en fordel. Du må ha gode ferdigheter innen legging av make-up.

Vi tilbyr deg muligheten til å jobbe i et selskap med høyt tempo og mange aktiviteter i butikk. Du vil få støtte underveis gjennom veiledning og kursing, som det forventes at du deltar i, slik at du hele tiden kan utvikle deg videre. For oss er det viktig at våre ansatte har glimt i øyet, har det gøy på jobben og bidrar positivt til vårt arbeidsmiljø. Vi er opptatt av å finne den rette medarbeideren som ønsker å jobbe hos oss, og som har de samme holdningene og verdiene som KICKS står for.

Stillingen vi tilbyr er et vikariat, på deltid 70%; dag, kveld og helg.

Tiltredelse: Etter avtale

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss en personlig søknad samt din CV i dag!

Søknadsfrist: 24. september 2021Hos KICKS tror vi på likeverd, inkludering og mangfold, og vi vet at ulike erfaringer tar oss fremover. Derfor ser vi positivt på søker av alle kjønn og med ulik bakgrunn og livserfaringer.

, click to open in lightbox