L

City Nord

Stormyra

8008 Bodø

.......

Telefon
+47 75 59 10 00

Epost
post@citynord.no 

  • Åpningstider
  • Butikker
w

Telia søker shop manager

Akkurat nå ser vi etter en driftig selger som kan lede vår butikk. Vi er en sammensveiset, livlig gjeng som hver eneste dag jobber for å oppnå fantastiske kundeopplevelser. Er du lederen vi ser etter?

19.10.202012:30 Linda Rønning

Din neste utfordring?
Telia-butikkene er vår viktigste salgskanal og hver dag jobber vi for å skape gode kundeopplevelser, basert på våre selskapsverdier Dare, Care, Simplify. Dette forutsetter at du har en brennende interesse for våre produkter og tjenester, i tillegg til et ønske om å skape de beste resultatene for din butikk gjennom coaching og veiledning av dine medarbeidere.

Som Shop Manager gir du teamet ditt en tydelig retning ved å være synlig og legge til rette for å nå de mål som settes i din Shop. Dette innebærer blant annet planlegging av bemanning, kampanjer, opplæring, salgstiltak og øvrig drift. I Telia er vi svært opptatt av både kunde,- og medarbeidertilfredshet, så dette er også to av dine ansvarsområder. Vi er et stort internasjonalt selskap, som medfører at mye av internkommunikasjonen foregår på engelsk. Du vil inngå i butikkens skiftplan, hvilket kan innebære jobbing i helger, kvelder og feriesesong. 

Hvem er du?
Du er en støttende og tydelig leder som deler vår ambisjon om å ha de mest fornøyde kundene og selgerteamet i bransjen. Du evner å se, lytte til og forstå ulike menneskers behov. Du er glad i å prate med mennesker og har over snittet god formidlingsevne. Du har et brennende engasjement for våre produkter og tjenester, og er tilpasningsdyktig i et selskap i konstant endring og hurtig vekst. Som Shop Manager skal du identifiserer og gjennomføre prosesser og tiltak, noe som forutsetter at du er strukturert, ansvarsfull og initiativrik. 

 

Din personlighet:
•    Effektivt med stå-på-vilje
•    Løsningsorientert initiativtaker
•    Kundefokusert & vennlig
•    Detaljorientert
•    Målrettet & ambisiøs

Du må også ha fylt 18 år og ha tilfredsstillende vandel iht. Brukthandelloven. Mer informasjon om egen vandel kan fås ved å kontakte Politiet.

Dine kvalifikasjoner:
•    Over gjennomsnittet interessert i mobilteknologi og butikk som salgsarena
•    Selgererfaring fra butikk, gjerne i tilsvarende bransje
 
Du har gjerne et teoretisk fundament innenfor ledelse og styring i form av høyere utdanning, samtidig som du ønsker å utvikle deg videre som leder. Antall års ledererfaring er nødvendigvis ikke det viktigste; vi er interesserte i å vite mer om hvilke resultater du har oppnådd i din tid som leder.
 
Å jobbe i Telia åpner for nye muligheter!
Vi er først og fremst trivelige og dyktige folk som bygger nære relasjoner til hverandre, og ikke minst med våre kunder. Som Shop Manager vil du få muligheten til å gjennomføre Telia Norges opplæringsmoduler innen ledelse og salg, som vil gi deg en solid faglig tyngde, og utviklings- og karrieremuligheter i selskapet. Vi har en sterk posisjon i markedet og fører de tøffeste merkevarene innen vårt segment.

I tillegg kan vi også tilby:
•    Bonus-/provisjonsordning
•    Gode forsikringsordninger
•    Ansattrabatt i våre Shops
•    Gunstige vilkår for mobiltelefon og abonnement
 
Interessert?    
Høres dette ut som noe for deg, søk på stillingen! Vil du vite mer om stillingen, ta kontakt med Area Manager Nicolaj Frederiksen på 406 16 400 eller nicolaj.frederiksen@telia.no. Søknader behandles fortløpende, så ikke nøl med å ta kontakt. 

 

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!