Jordbærpikene søker cafemedarbeider

Arbeidsgiver: Jordbærpikene

Stillingstittel: Cafemedarbeider

Frist: Snarest

Ansettelsesform: Fast

Søk her

Ønsker du å jobbe et sted hvor maten er genuint velsmakende og hjemmelaget? Da er Jordbærpikene det åpenbare valget!

I Jordbærpikene får du bli en del av en gjeng som ELSKer jobben sin og har det gøy hver eneste dag. For å klare det, trenger vi enda flere jordbær med på laget?? Vi søker cafemedarbeider til Jordbærpikene City Nord, 80-100% stilling.

Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I jordbæråkeren finnes det flust av muligheter. Hvorfor skal du velge Jordbærpikene?
Med Jordbærpikene får du sjansen til å være med på en unik reise. Vi er et godt etablert konsept der våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt. Du vil være del av et miljø hvor det legges til rette for samspill med dine kolleger der alle gleder seg til å gå på jobb som er essensielt for å lykkes hos oss. Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss ?? ??


Som cafemedarbeider hos oss er du genuint interessert i å servere gode matopplevelser. Du utstråler våre verdier, er en lagspiller som byr på seg selv. Lidenskap for å skape gode gjsteopplevelser. 

 

Felles for våre stillinger er at du:

MÅ kunne jobbe dagtid

Liker å jobbe med mennesker, og trives med høyt tempo

Er fleksibel i forhold til arbeidstid

Jobber godt i team, men også selvstendig

Tar i ett tak der det trengs

 

I Jordbærpikene har vi matretter og bakst som lages på våre egne oppskrifter. Vi ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil - hver dag også når det er som mest hektisk. 

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK?? og fører vei i vår arbeidshverdag:

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.

Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Jordbærpikene ??

Har du spørsmål er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med Cafèeier Cathrine Nilsen på tlf. 41215560

 

Om arbeidsgiveren

Vi lager mat i eget kjøkken på våre oppskrifter, og serverer den i sjarmerende og lune lokaler. Vi er stedet for mat og prat, en naturlig lunsjplass eller stedet for treff med kjente over en kaffe og noe søtt. Du finner oss i hjertet av kjøpesentre over hele landet.