Bolia søker Sales Consultant

Drevet av å skape spesielle kundeopplevelser, inspirerende omgivelser samt å yte verdens beste service, leter vi nå etter en Sales Consultant til vår flotte konseptbutikk i Bodø. 

Søk her!

Om stillingen

Som Sales Consultant blir du ambassadør for Bolia. Du vil arbeide i vår flotte, kuraterte konseptbutikk i Bodø, og blir en del av den inspirerende Bolia-kulturen som er basert på opplæring og utvikling, engasjerte kollegaer og det å skape unike kundeopplevelser. I stillingen legges det vekt på salg og service, og vi arbeider hardt for å yte en superbrand-service til alle våre kunder. Den ukentlige arbeidstiden er ca. 10 timer, fordelt på både dag, kveld og helg med mulighet for mer i perioder

Dine oppgaver: 

 • Direkte kundekontakt – å yte byens beste service
 • Veilede og betjene – å sikre at hver enkelt kunde føler seg velkommen.
 • Avdekke ønsker og behov hos kundene i vårt Design Atelier som inneholder helt unike, kreative verktøyer – slik at du sammen med kundene lett finner de riktige løsningene.
 • Høyt fokus på salg i hehold til budsjett og personlige mål vi setter sammen.
 • Hjelpe kunder på telefon eller chat med oppfølgingsspørsmål eller plassering av ordrer.
 • Bidra til å gjøre butikken salgsklar, innbydende og inspirerende.
 • Support og tett samarbeid med Assistant Store Manager og Store Manager.
 • Ansvar for butikken i leders fravær.

Dine kompetanser: 

 • Du har erfaring med salg og kundeservice og brenner for å yte ditt beste.
 • Du er moden og klar til å ta ansvar.
 • Du er initiativrik og møter alltid kollegaer og kunder med et stort smil og engasjement.
 • Du er ikke redd for forandringer, og det faller deg naturlig å løse utfordringer.
 • Du har konkurranseånd og er ikke redd for å bli målt, men forstår samtidig at teamet som helhet alltid kommer først.
 • Du interesserer deg for møbler og innredning.
 • Du er fleksibel og ønsker å være en del av og bidra til et godt team. Det er viktig at du har mulighet til å jobbe både på dag- og kveldstid og i helger.

Ingen oppgaver er for store eller små, du yter alltid ditt beste enten det gjelder kundeservice, salg, rengjøring eller oppfylling av varer.

Bolia som arbeidsplass

Som kollega i en Bolia-butikk får du en inspirerende og meningsfull jobb med mye aktivitet, spennende ansvarsområder og mange fremtidige karrieremuligheter. Du kan starte reisen din som Sales Consultant, og med de rette ferdighetene, kan Assistant Store Manager eller Visual Merchandiser kanskje bli din neste stilling.

Hos Bolia tror vi på at vi i fellesskap oppnår de beste resultatene, og vi garanterer at du blir en del av et engasjert team hvor det sosiale vektes høyt – både innenfor og utenfor butikkens åpningstider.

Vil du være med på reisen? 

Vi håper du har fått svar på spørsmålene dine, men har du fortsatt noen ubesvarte spørsmål, må du gjerne kontakte Store Manager Monika på telefon +47 23 96 36 20. Søknad samt CV må lastes opp via lenken.

Vi arrangerer samtaler løpende, derfor anbefaler vi at du sender søknaden din allerede i dag. Stillingen fjernes så snart vi har mottatt nok søknader, eller når riktig kandidat er funnet. Vi behandler naturligvis søknaden din helt fortrolig.

Vi gleder oss til å høre fra deg og skape noe helt ekstraordinært sammen.

Om Bolia

Bolia ble etablert i Danmark, og har naturen og den skandinaviske designarven som vår største inspirasjonskilde. Vi arbeider alltid med kreativitet, innovasjon og bærekraft i tankene. Vi tar ansvaret vårt på alvor, og hver dag fokuserer vi på å ta ansvarlige beslutninger, både når det gjelder bærekraft og kultur. Vi arbeider målrettet for å skape en enda mer mangfoldig og inkluderende kultur, som representerer ulike bakgrunner, perspektiver og erfaringer. 

Du finner hovedkontoret vårt i Århus i Danmark, og konseptbutikkene våre i store deler av Europa. Vi er et globalt selskap, men vi er ikke et vanlig møbelfirma. Vi skaper design, og vi skaper spesielle opplevelser som ikke bare begrenser seg til designen. Derfor har vi vår helt egne lyd, økologiske kaffe og duft. 

Besøk vårt designunivers hvor du kan føle deg hjemme, drømme og gå på oppdagelse i våre vakre og rolige omgivelser. Finn din nærmeste butikk, eller møt oss på www.Bolia.com.