Barnas Hus butikkselger

Vi søker etter en fremoverlent butikkselger

Om arbeidsgiveren:

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby. Vi har 28 butikker fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Vi forhandler kjente merkevarer og er stolt produsent av klesmerket Reflex, og av utstyrsmerket Yngri. Servicekontoret ligger på Helsfyr i Oslo, og vi har nytt sentrallager og nettbutikk i Vestby.

I Barnas Hus har vi en visjon som sier at «Barnas Hus vil skape en bedre hverdag for de små- og for alle som elsker barn».

Våre kjerneverdier er en felles verdiplattform som gjelder for hele selskapet - Endringsvillig, entusiastisk, enkel og ansvarlig.

 

Arbeidsoppgaver og kvalifikasjoner:

Vi søker etter en fremoverlent butikkselger i vikariat i 20 % stilling, men med mulighet for ekstra i perioder.

Barnas Hus ønsker å rekruttere deg som er over 20 år, har en genuin interesse for å jobbe med klær og utstyr til barn og baby. -Kanskje har du egne barn, eller kanskje har du erfaring fra å jobbe med barn?

Hovedarbeidsoppgaver er salg, informasjon og rådgivning til kunder, påfyll av varer og annet forefallende butikkarbeid. Du får mulighet til faglig utvikling i et selskap i vekst, og i tillegg får du i engasjerte medarbeidere som er stolte av jobben sin.

Alle våre kunder skal ha en god handleopplevelse. For våre kunder er det derfor viktig å møte positive, trygge og kunnskapsrike medarbeidere. Du skal trives med å være synlig ovenfor våre kunder, og sikre at de får service utover det forventede.

Vi trenger butikkselgere som kan jobbe dag, kveld og minimum annenhver helg. Det er en fordel dersom du har erfaring fra salg og detaljhandel fra tidligere. Om du også er løsningsorientert, jobber selvstendig og kan jobbe ekstra ved ferier og komme inn på kort varsel – vil vi gjerne høre fra deg.

 

Du er:

· Serviceinnstilt

· Selgende egenskaper

· Positiv og ansvarsbevisst

· Opptatt av å bygge en god kultur basert på selskapets verdier

· Løsningsorientert

· Resultatorientert

 

Vi tilbyr:

· Store muligheter for utvikling i et engasjerende miljø

· Hyggelige kollegaer som ønsker deg velkommen på laget

· Gode personalkjøpsordninger

· Konkurransedyktige betingelser

 

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Snarest til lck@barnashus.no

Lønn: Etter avtale

Arbeidssted: Barnas Hus Bodø, Stormyra City Nord 8008 Bodø