Ark leter etter ny butikkmedarbeider

Vil du være med å skape verdens beste handleopplevelse?

Vi tilbyr en arbeidsplass med til tider høyt tempo og mange spennende mennesker. Sammen med kollegaene dine er du ARK sitt ansikt utad. Du vil ha en sentral rolle i å gjennomføre kampanjer og aktiviteter, og skape en inspirerende butikkopplevelse for ARK sine kunder! 

ARK City Nord Bodø søker nå ny butikkmedarbeider til ca. 6 % stilling. Du vil jobbe annehver helg, med muligheter for mer ved behov. Vi kaller inn til intervju fortløpende og oppstart vil være så snart som mulig. 

Du vil følge produktene fra de ankommer butikken, til du overlater dem i hendene til en fornøyd kunde. Det innebærer utpakking og prising av varer, sørge for at butikken til enhver tid er presentabel og innbydende, og ellers utføre de oppgaver som butikksjef delegerer til deg. Som person er du ansvarsfull og du bidrar aktivt til å skape et godt arbeidsmiljø.

Vi ser etter deg som:

  • Brenner for gode kunderelasjoner
  • Er ærlig og ansvarsbevisst
  • Har interesse for bøker
  • Har gode holdninger og godt humør
  • Er fleksibel og positiv
  • Er ryddig og strukturert
  • Er 18 år eller eldre

Vi tror at et mangfold av erfaring og bakgrunn bidrar til en positiv arbeidsplass, og din innsats har stor betydning! Personlig egnethet vil bli vektlagt, kanskje har du en interesse eller egenskap som ikke kommer frem på din CV?

Hos oss finner kunden spill, leker, kontorsaker og bøker. Vi utfordrer oss stadig for å bli enda bedre. Vi vet du vil trives i en organisasjon som har tydelige mål og møter utfordringene med entusiasme og pågangsmot i en bransje i utvikling. ARK går nye veier samtidig som vi fremhever og forsterker vårt hovedfundament; nemlig bøkene. Vi tenker langsiktig og er ansvarsbevisste på vegne av fellesskapet og vi har omtanke for hverandre. Sammen har vi det gøy på veien mot målet!     

Gir dette deg en god følelse? Send din CV og søknad i dag! Vi ser frem til å bli bedre kjent med deg. 

Søk her!