ONLY søker julehjelp

Vil du bli med  reisen?  

VI leter etter en ny julehjelp som kan bidra positivt til både butikken, Teamet og til kundene våre. 

Stillingen er en sessongstilling, med mulighet til forlengese. Startdato er så fort som mulig.

 

Bli en del av ONLY Stores   

Vi søker nå en ny superselger til vårt TEAM hos ONLY CITY NORD, BODØ . Brenner du for mote og trender, har et hjerte for kundeservice og et glimt i øyet. Da er det deg vi vil høre fra!

ONLY Stores har vært på en forrykende reise gjennom de siste fem år, og vi er langt fra ferdige med reisen. Vår forretningsplan har vist seg å være riktig. Vi har hatt vårt primærfokus på to ting – våre produkter og våre medarbeidere. Som en del av organisasjonen i ONLY Stores kan du i høy grad få det ansvaret du ønsker, de oppgaver du brenner for, og ikke minst være en del av et fantastisk team.  

Hos ONLY Stores vet vi at våre medarbeidere gjør en stor forskjell!  

 

Jobben 

Butikkmedarbeider i ONLY skal kunne mer en bare salg. Vår jobb er å følge kunden på Kundereisen og dette er vårt viktigste verktøy.  I ONLY hyller vi pågangsmot og initativ. Vi jobber for utvikling både av medarbeidere og bedrift og tror på at sammen er vi best! Vi tror at medarbeidere vokser med annsvar og deler på arbeidsoppgaver for å skape et sammensveiset team ledet av en god butikkleder.

Arbeidsoppgavene er varierte og ingen dag er lik. 

Vi skal alltid yte god service til kundene våre

Salg av varer

Delta på varetellinger

Varemottak 

 

Hvem er du? 

Du forstår hva som er det viktigste i en butikk, nemlig kundene våre.

Du holder deg oppdatert på mote og trender og er opptatt av å følge med i markedet. Du liker å jobbe i et høyt tempo, er ikke redd for å ta i et tak og har et konkurranseinstinkt det lukter svidd av.

Du er en teamplayer, men kan like gjerne jobbe selvstendig som i team.

DU er ikke redd for ansvar og vil bidra til at butikken og teamet når de mål som settes. Er du energisk og i ung voksen alder, utadvendt og elsker å jobbe med salg? 

Du er serviceinnstilt og liker tempo og verierte arbeidsoppgaver. 

Du tar utfordringer på strak arm og lysten til å lære sitter høyt. 

Er dette deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

 

Hva får du av oss?

God opplæring og oppføling, gode kollegaer og en spennende hverdag, ingen dag er lik.

Det er en vibrerende og levende bedrift hvor alle ledd jobber for suksess, hver dag!

Vi tror på at sammen blir vi best og at annsvar utvikler. 

 

Om oss   

ONLY Stores er en del av BESTSELLER Retail Europe vi har eksistert i mer enn 25 år og driver konseptbutikker under følgende brands: ONLY, ONLY & SONS & JDY.  

Vi har base i Brande, hvor vi er 40 dedikerende kollegaer, som beskjeftiger oss med drift av butikker. Vi driver BESTSELLER Retail Europe ut fra ledelsesmessige verdier, som bygger på fremgang for enhver pris, nærhet til våre kollegaer og butikker og en kompromissløs tro på, at vi kan gjøre det enda bedre i morgen.  

Vi arbeider i et sterkt konkurransemessig miljø, hvor vår innsats og innstilling gir resultater direkte på bunnlinjen. Vi hyller prinsippet om frihet under ansvar, og vi elsker mennesker som tar initiativ og som gjør en forskjell. Vi tror på, at det er den måte vi best utvikler vår forretning og hverandre.  

Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Se mer informasjon og SØK HER! 

Vi behandler alle søknader fortløpende.