Bagorama tar med seg en velfortjent seier videre på reisen!

For oss var dette helt uventet, men utrolig gøy å få heder og ære av ledelsen på City Nord, som vinner av månedens butikk i februar.

 
Daglig leder Frøydis Nordli smiler bredt når hun forteller at de stakk av med seieren som månedens butikk. Bagorama er en forholdsvis liten butikk, men med stor sjarm. De er fire ansatte, og Frøydis er den eneste som er fulltidsansatt. Så hun er ofte alene på jobb.

“Det blir ikke ensomt, for alle butikkene på City Nord er som en stor familie. Blir det for mye alenetid snakker jeg bare med meg selv -jeg får alltid positive svar og er aldri uenig med meg selv, ler Frøydis”
 

Fra Tromsø til Bodø

Frøydis tok et dristig valg for snart sju år siden. Etter 14 år som NK på Felleskjøpet i Tromsø, sa hun opp sin stilling uten annen fast jobb å gå til. Den eneste planen hun hadde var å flytte nærmere barn og barnebarn i Bodø. Dette angrer hun ikke en eneste dag på -alt ordner seg jo, sier hun. Stillingen som daglig leder på Bagorama fikk hun bare måneder etter at hun flyttet til Bodø.

“ Av og til må man utfordre seg selv, og ikke alltid stå på stedet hvil -da blir livet litt mer spennende og som oftest fører det meg seg noe positivt, sier Frøydis”

Kan en tromsøværing bli bodøværing?

Vi er jo alle nordlendinger, og egentlig samme ulla. Bodø har tatt godt imot meg, og miljøet mellom butikkene på City Nord har vært ubeskrivelig flott. Her er det godt å bo -jeg trives veldig!

“TIL har alltid stått mitt hjerte nærmest -men nå er jeg helfrelst Bodø Glimt supporter, forteller Frøydis”
 

Månedens butikk

Den fine og dyktige gjengen på Bagorama har hatt meget god omsetningsøkning i februar. De stiller opp på aktiviteter og har lyktes veldig godt med sine app-tilbud! Med en dyktig butikksjef i spissen er butikken til enhver tid strøken og ryddig, fokus på kundebehandling og gode tilbud å by på - noe som gjenspeiler seg i positive tilbakemeldinger fra kundene som besøker Bagorama, sier Linda Rønning i Coop Nordland. 


“Det aller viktigste for oss er å være ærlige overfor våre kunder -ikke selge bare for å selge. Med gi dem de aller beste rådene slik at de kommer tilbake”

 

Så hvilke råd gir dere til folk som skal på reise?

  • Det er smart å velge en leverandør som har rask responstid dersom det skulle oppstå en skade på bagasjen. Både norske og svenske merker er suverene på service.  
  • Det er fortsatt slik at 70% foretrekker sort koffert. Et godt råd for å unngå og miste eller forveksle kofferten på transportbåndet er å velge en koffert som skiller seg ut i farge og mønster.
  • Ta smarte valg for å unngå å bli frastjålet penger og eiendeler på reise. Vi har et stort utvalg av oppbevaring som kan skjules under klærne. 
  • Merk bagasjen din med navn og telefonnummer.
  • Unngå å bli for ivrig i pakkingen -alltid godt med litt ekstra plass til hjemreisen. 
     

“Glemmer ikke en voksen mann som var innom oss for å kjøpe seg ny koffert. Han endte opp med en stor koffert med Ole Brumm figur på -han var så fornøyd!, ler Frøydis”
 

Butikken er kjent for god kvalitet og høy kundetilfredshet. Kundene kommer ofte tilbake, og jungeltelegrafen er mye av grunnen til at flere og flere velger å handle på Bagorama.

De har byens største utvalg av sekker, lommebøker, kvalitetsvesker i skinn, tilbehør til reise, hansker og mye mer.
 

 

Akkurat nå er Epic refleks koffert veldig populær. Den finnes i lekre farger, og gir en trygghet i mørketiden. Den er nå på kampanje med 25% avslag.
 

Reiseopplevelser også for de minste

De aller minste synes også at det er stas med egen koffert på reise. Vi har et stort utvalg i butikken til dem. Dette er en sikker vinner å gi i gave til de søte små. 
 


Velkommen innom oss på Bagorama!