KICKS deler sine beste makeup råd, og viser hvordan du kan få denne looken på egen hånd!

KICKS stakk av med den storslåtte prisen som månedens butikk for juni. Det var helt uventet, men en storfornøyd gjeng som mottok prisen av ledelsen i Coop Nordland. 

 


 
Alexandra Emilie Dagfinrud ble ansatt i 2019, og overtok som daglig leder for KICKS avdeling City Nord i 2021. Butikken har vokst seg til en sammensveiset gjeng på ti ansatte. Den siste tiden har det kommet flere nyansatte som de har tatt godt imot. De forteller at de har det gøy på jobb, og mener at deres felles interesse for skjønnhet og velvære er en fordel for samholdet både som kollegaer og venninner.


-Hva er det beste med å jobbe på KICKS?

I jobben på KICKS møter vi mange forskjellige mennesker. Alle har ulike behov, både små og store problemer i forbindelse med skjønnhet og velvære. Uavhengig av omfanget, er det beste med jobben å hjelpe kundene våre med å finne de rette produktene for dem. Vi hører ofte at vår hjelp og service betyr mye for dem. Vi i KICKS streber etter å finne det beste for alle våre kunder, da er det også ekstra gøy når de kommer tilbake for å fortelle hvor fornøyde de er med produktene som vi har anbefalt. Det er selvfølgelig også spennende med alle nyhetene som kommer til butikken, forteller butikkmedarbeider Sara Stenersen.


Månedens butikk
 

KICKS har hatt god omsetningsøkning gjennom lang tid. Med en dyktig butikksjef i spissen og kunnskapsrike ansatte er Kicks blitt en kundefavoritt man kan stole på. Kicks er delaktig i aktiviteter både arrangert av senteret og på eget initiativ. Butikken arrangerer profesjonelle sminkekvelder for sine kunder, noe som er et populært tiltak. KICKS ser alltid ryddig og velstelt ut -her får man alle råd og tips man trenger, forteller markedsføringsleder Linda Rønning i Coop Nordland.
 

“Uventet, men stor stas å motta prisen som månedens butikk. For oss viser det at jobben vi gjør innad i butikken og mellom de ansatte, fungerer. Vi har et gjennomgående høyt fokus på kunden, noe vi mener gjør oss svært konkurransedyktige i bransjen, forteller Sara Stenersen ”


Treat by KICKS

KICKS utfører flere ulike behandlinger i butikken, og kundene kan booke time på nettsiden eller i butikk. Behandlingen kan være noe enkelt og raskt, som "The Quick Fix" eller noe mer avansert som "The Wedding Makeup”. KICKS gjennomfører alle sine makeup behandlinger i samarbeid med kundens ønsker, og er fleksible på tidspunkt.
 

Vi testet ut “Treat by KICKS” på Linda Rønning i Coop Nordland. Hun fikk behandlingen “The Easy Every Day Makeup” av Majken Sørensen. Majken har stor lidenskap og interesse for sminke, hun er selvlært i bunnen, men har sertifisert seg til "Make-up Advisor" i Kicks. Linda fikk en stilig hverdagslook med fokus på den perfekte makeupbasen og definerte øyenbryn. Steg for steg fikk vi gode tips om hvordan man kan få denne looken på egen hånd. 

  1. Primer. En god primer er viktig for at sminken skal sitte finere og lengre. Dette er det aller første som gjøres, og Sensai Comforting Barriere Mask ble valgt som primer. Produktet styrker, fukter og beskytter huden. 
  2. Øyenskygge. Mens masken trekker inn kan man begynne å legge øyenskygge. For å framheve den blå øyenfargen, ble det valgt varme toner i sminkepaletten, YSL Couture Baby Clutch Palette 500.
  3. Base. Etter Lindas ønske valgte de en lett foundation som jevner ut hudtonen og gir naturlig glød. Sensai Luminous Sheer Foundation i fargen 203. For å lysne under øynene og fremheve de høye partiene i ansiktet, brukte de IT Cosmetics ByeBye Dark Spots Concealer i fargen 30.
  4. Blush. Som contour og blush brukte de BeautyAct Radiant Cream Colour Stick Bronzer i fargen Carefree og Lancome L'absolue Rouge Drama Ink Lipstick i fargen 274 French Tea. En trendy "hack" kan være å bruke leppestift som blush! Dette fungerer veldig bra med en naturlig sommerlook, og tar mindre plass i vesken. 
  5. Løst pudder. For at basemakeupen skal holde lenger, og gjøre den mer resistent mot både svette og de naturlige oljene som huden produserer, brukte de Sensai Translucent Loose Powder.
  6. Forming av bryn. For å forme brynene til Linda ble det først markert under brynene med brynspennen Anastasia Brow Wiz. Deretter fylte de inn brynene og markerte dem med Duo Brow Powder. For at brynshårene skulle ligge på plass ble det brukt Clear Brow Gel. 
  7. Lepper ble formet med Dior Lipliner i farge 100, og farget med Dior Rouge Satin Balm i farge 100. Naturlig hverdagslook med lang holdbarhet. 
  8. Mascara, Lancome Hypnose Drama. 
  9. Setting spray. For at sminken skal holde lengst mulig, er setting spray et “must have”. Spray hele ansiktet både før, under og etter at makeup er påført med Urban Decay All Nighter Setting Spray.

Produktoversikt fra Lindas makeup finner du nederst i saken.

 
Flere spennende Treat by KICKS

The eyebrow duo: De finner den ultimate formen på brynene dine basert på dine ansiktstrekk. Deretter farger og trimmes brynene til perfeksjon.

The brow lift (lift + tint): Den hotteste trendbehandlingen akkurat nå for øyenbrynene! KICKS former og farger brynene slik at de får et fyldigere utseende og samtidig gir ansiktet et lite “løft”. Effekten varer i 4-6 uker, og pleiende etterbehandling med kreatin er inkludert.

The skincare glow-up: Hunden får et nytt liv og maksimalt med glød! En hudpleie rådgiver gir en lett peeling, ansiktsmaske og serum som er spesielt tilpasset ditt behov.  

The makeup master class: En behandling for deg som vil bli flinkere til å legge din egen makeup. Du vil få god veiledning og smarte profftips, og kan selv styre litt hva du ønsker å fokusere på.

 
Velkommen innom oss på KICKS!

 

(Innholdsproduksjon: Styrka AS)

1. Primer
2. Øyenskygge
3. Base
3. Base
4. Blush
4. Blush
5. Løst pudder
6. Forming av bryn
6. Forming av bryn
6. Forming av bryn
7. Lepper
7. Lepper
8. Mascara
9. Setting spray