Vinnerlaget fra Vitusapotek imponerte ledelsen i City Nord! 

Den engasjerte gjengen elsker rett og slett jobben sin. Det er ingen tvil om at kundene også merker den gode atmosfæren når de besøker Vitusapotek. Derfor ble de vinnere av den storslåtte prisen til City Nord, som månedens butikk for april. 

  

Det er en fornøyd gjeng som tar imot prisen fra ledelsen i Coop Nordland, og med stolthet er det enstemmig at denne prisen går til hele teamet -hver og en av de åtte ansatte. Teamfølelsen er stor, og de har ofte sosiale sammenkomster i alt fra reiser til restaurantbesøk. Kollegialet på Vitusapotek er det aller beste, mener de selv.

Vitusapotek åpnet sin avdeling på City Nord i 2015, og ligger i samme handlegate som Elkjøp.

City Nord er som et lite samfunn. Med alle butikkene blir vi en sosial gjeng og det er praktisk med “alt på ett sted”.

Vitusapotek er et lærings-apotek, og over 100 farmasistudenter velger hvert år å ha sin praksisplass i et Vitusapotek fordelt over hele landet. Studentene har ny og oppdatert kunnskap og kompetanse, noe som blir tatt godt imot på apoteket i Bodø.

Mangfold

Apotek-kjeden hjelper også de som ønsker å realisere drømmen om å flytte til Norge. Den mangfoldige gjengen på City Nord er fra seks ulike nasjoner; Somalia, Serbia, Pakistan, Filippinene, Finland og Norge.

“Vi lever og ånder for mangfold, og store deler av våre kollegaer er opprinnelig fra andre hjørner av verden enn Norge. Mangfold gir oss et friskt pust, nye impulser, nærhet og nyttig kompetanse beriker oss, sier daglig leder Tomas Løvdahl”
 

Marija har allerede fått sin største premie

“Prisen som månedens butikk betyr at vi blir sett for den jobben vi gjør. Men jeg føler at jeg allerede har fått den beste prisen av dem alle -nemlig muligheten til å flytte hit," sier Marja rørt. 

Marija legger bak seg 14 år som farmasøyt i Serbia for å realisere drømmen sin om å bo og arbeide i Bodø. Det er mange følelser som kommer fram når hun forteller sin historie, men det er gode følelser, sier hun. Marija er utadvendt og det er nok også grunnen til at hun har lært seg språket på bare 15 måneder.  

“Når du gir av deg selv, får du noe tilbake,” sier Marija

Noen måneder senere flyttet hennes lille familie med mann og barn etter henne til Bodø. Avstanden til familien og oppstarten i det nye livet, hadde aldri gått så bra hadde det ikke vært for mine kollegaer, sier Marija. Den velkomsten jeg har fått, må være den aller beste -stemningen på jobben betyr alt for meg, forteller hun.

“Jeg er veldig glad i barn, og setter ekstra pris på de små gjestene som besøker apoteket. Da tegner jeg et lite hjerte eller en figur på kvitteringen, og sier at det er en spesiell hilsen fra nissen,” ler Marija.
 

Månedens butikk

Ledelsen på City Nord forteller at en solid omsetningsøkning og aktivt engasjement i kundeklubben var noen av grunnene til at de vant den gjeve prisen. “Med en dyktig butikksjef i spissen og engasjerte ansatte gir Vitusapotek kundene sine faglig trygghet, god service og et varmt smil. Vitusapotek er en god ambassadør for City Nord, sier Linda Rønning i Coop Nordland.

Gjengen på Vitusapotek forteller at kundene er i fokus hos dem, og de arbeider hver eneste dag ut fra en felles strategi - “sammen på vei for bedre helse”. De strekker seg derfor langt for at alle skal få den samme og gode kundeopplevelsen. 

“Alle våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt. De har ulike behov, og det er viktig at vi ser dem som medmennesker,” sier Gulzaid.
 

Gulzaid er farmasøyt, og har arbeidet i Vitusapotek siden 2018. Også han flyttet fra sitt hjemland i Pakistan for å bosette seg i Bodø. Han skryter norske apotek opp i skyene, og mener at systemene i Norge gjør det både trygt og helsefremmende for kundene.
 

10 utvalgte Tik tok trender

Våre bestselgende trender akkurat nå

 

Sol, fritid og reise

Noen gode reisetips fra Vitusapotek 

Fuktmåler

Med egen hudterapaut og jevnlige kurs for ansatte har Vitusapotek høy kompetanse på hud. I tillegg til at de fører den profesjonelle hudpleieserien Dermalogica, kan de måle hudens fuktighet ved hjelp av en fuktmåler.  Konsultasjonen kan du få neste gang du besøker apoteket -helt gratis! 

De ansatte kartlegger hudtype, hudtilstand og eventuelle hudproblemer. De har en dyktig hudterapeut med lang og bred erfaring, og et godt samarbeid med Askin` -din digitale hudlege.

 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen innom oss, hilsen Vitusapotek!