En pangstart for den nye lederen og gjengen på Match!

Åse Wisth ble butikksjef for bare tre måneder siden, og allerede nå stakk de av med den gjeve prisen som månedens butikk for mars.

  

Det var “wow” stemning, og svært overraskende å få tildelt prisen av senterledelsen på City Nord. Det er stas med slik anerkjennelse og ikke minst å “bli sett” for den innsatsen alle ansatte i Match gjør, sier en stolt daglig leder Åse.

“Store deler av livet består av arbeid. Derfor er det viktig at vi har det gøy sammen på jobb og tar vare på hverandre som et team”

God stemning blant kollegaer og et svært godt arbeidsmiljø, gjør akkurat Match til en drømmearbeidsplass, forteller de. Match gjengen består av sju kollegaer, og alle blir inkludert og får muligheten til å engasjere seg i butikken. Åpenhet er viktig for oss. 

“Vi har det supert på jobb! Et veldig godt arbeidsmiljø, med en gjeng fine kollegaer, og ikke minst en blid, arbeidsom og dedikert sjef som setter standarden”, sier Synne Mathea Rakvaag.

 

Det er ingen tvil om at den nye lederen har blitt tatt godt imot av kollegaer på Match. Allerede som 19 åring startet Åse som butikkmedarbeider på Koch. Noe som egentlig skulle bli et pauseår fra skolen, ble heller en lengre karrierevei innenfor butikkyrket. Flere lederstillinger har det blitt, og fortsatt brenner hun like mye for salg. Alle våre hyggelige kunder er min motivasjonsboost, sier Åse.

Synne kombinerer studier med jobb 

Synne flyttet fra Vega for å ta lærerutdanningen ved Nord universitet. Nå har hun litt over ett år igjen. Ved siden av studiene arbeider hun som ekstrahjelp på Match. I tillegg til at man får noen ekstra kroner å rutte med, gir jobben henne gode erfaringer som hun kommer til å ta med seg videre i livet, sier Synne. 

“Elsker å arbeide på Match -her får jeg et flott nytt miljø rundt meg og skaper meg gode relasjoner både til kollegaer og kunder. Det er bare positive fordeler med å være student og ekstrahjelp. Variasjonen gir meg ekstra energi”, sier Synne Mathea Rakvaag

Synne fant den utlyste stillingen på City Nord sin hjemmeside, og søkte derfor på jobben. Etter søknad og intervju ble Match jobben hennes. Hun anbefaler andre studenter til å gjøre det samme.  
 

Månedens butikk

Den fine og dyktige gjengen har stått på og hatt en meget god omsetningsøkning i mars. Match stiller opp når det er aktiviteter og er svært delaktig i kundeklubben. Med en dyktig butikksjef og engasjerte ansatte er butikken alltid ryddig, strukturert og du møtes alltid med et smil. Match gir kundene sine god kundeservice og er en god ambassadør for City Nord, sier Alexander Jensen i Coop Nordland.

Denne prisen går til oss alle på Match, sier Åse. Men til syvende og sist er det kundene som gjør oss gode. Det er mange faste kunder som besøker butikken, men også nye kunder som oppdager det brede utvalget både til herre og damer i alle aldre. Accessoires, sko, klær, konfirmant, festdager og mye mer finner du hos Match.  

“Kundene gir oss både glede og energi. Tilbake gir vi dem ærlighet, smil, service og ikke minst kvalitet. Match står for god kvalitet”, sier Åse

Match sin avdeling på City Nord har en trygg og god kjede i ryggen som alltid stiller opp. Slik at både kunder og kollegaer skal få de beste opplevelsene.

Vår/sommer trender

Anne Lill Fagerlund tar oss med gjennom butikken for å vise fram våren og sommerens “must haves”. Trendene for 2023 åpner opp for å være kreative, sammen med glade farger og lekre tekstiler. Det er både gøy for oss og kundene, forteller Anne Lill.
   

  • Sukkertøyfarger. Rene farger i skarpe eller duse toner. Grønn, gul, orange og blå for å nevne noen av de mest trendy fargene nå
  • Ensfargede plagg. Selv om mønster fortsatt er en trend, ser vi mer av ensfarget. Da er det klare farger som gjelder!
  • Dongeri på dongeri. Alle mulige varianter av plagg i dongeri stoff
  • Lette tekstiler. Lin er et “must have” denne våren/sommeren
  • Sneakers til alle antrekk
  • Årets solbriller er alle ulike former som enkle klassiske, men også kraftig innfatning, små, store, "cat eye" -noe for enhver smak
  • Trenchcoat er et “must” akkurat nå
      

Gode tips fra Match

Menn
Alt fra hverdag til fest, og dresser i størrelser fra 44-62. Et stort utvalg i dresser fra Mario Conti og flere merker hele året. 

Dame
Alt fra hverdag til fest! Lekre farger og alltid god kvalitet. Match er spesielt gode på jeans til damer, flere kunder finner sin favoritt nettopp her. Accessoires fra Pilgrim, nydelig dansk design.  

Til konfirmanten
Vi har dresser i fantastisk kvalitet fra Mario Conti. Merket vet å sette pris på design, passform og kvalitet. I tillegg finner du alt tilbehør som konfirmanten trenger hos Match -skjorte, sko, slips, sløyfe og mye mer. 
  

Kampanjer

Bli medlem av MATCH kundeklubb og motta eksklusive tilbud, inspirasjon og stiltips, informasjon om salg og andre spennende butikkaktiviteter før alle andre. Se https://www.matchfashion.no/registrer-kundeklubb.

Akkurat nå! Jakkekampanje med -500 kr på alle jakker ut uke 17

Vi ønsker alle hjertelig velkommen innom oss, hilsen gjengen på Match.