Presis Ur & Gull

Telefon: 75 50 80 33
E-post: Post@presisur.no

Velkommen til Presis Ur & Gull

For bodøværinger handler Presis ikke først og fremst om å komme tidsnok.

Presis er kjent som byens fagurmaker.

Presis Ur & Gull ble etablert i 1994 av Kari Ann Sannes Aasland på kjøpesenteret City Nord. Kari Ann er fjerde generasjons urmaker, og familien har 100 års fartstid med klokker i Bodø. Ur og smykkebransjen er veldig spennende, det handler mye om mote og trender. Mens interessen for klokker generelt har vokst har kunden også blitt mer villig til å betale mer for å få seg en spesiell klokke. I dag lagerfører butikken eksklusive ur og diamanter i 100.000 kroners klassen. Vi har en høy profil på butikken, og på merkene vi fører. Men butikken har et bredt utvalg i alle priskategorier. Her skal alle kunne finne noe som passer til dem.

- Kunden er mer kvalitetsbevisst og velger å bruker mer penger på design og kvalitet enn tidligere, fortsetter Kari Ann.

Eget verksted

Det betyr mye for Kari Ann og kundene at butikken kan tilby den servicen et eget verksted gir. Kari Ann er utdannet ved Den Danske Urmagerskole i Ringsted i Danmark. Hun kan sitt fag og åpner små og store klokker for reparasjoner og service, noe kundene i Bodø vet å sette pris på. Butikken har i dag syv ansatte.

I dag har de et utvalg av eksklusive merker som Longines Oris, Maurice Lacroix og Rado . Butikken har også ett meget godt utvalg i gull og diamanter. De mest profilerte smykkemerkene er Efva Attling, 100Diamonds, Gulldia og Susanne Friis Bjørner. Butikken satser også stort på forlovelsesringer og frierringer.