Ny terapaut hos God Massasje

Hils på Anja Kedziora!

Anja er utdannet fysioterapeut og personlig trener fra universitetet i Rzeszów i Polen i 2011. Hun har jobbet med behandlinger av ortopediske skader, idrettsskader, kroniske nevrologiske-, kardiologiske- og luftveissykdommer, samt rehabilitering etter ortopediske eller kirurgiske inngrep på forskjellige rehabiliteringssenter i Polen. Hun utførte der behandlinger innen kinesiterapi (valg av passende øvelser), fysioterapi (behandling med fysisk stimuli - laser, ultralyd, sjokkbølge, elektroterapi osv) og terapeutisk massasje.


Anja har jobbet i Norge i to år og praktiserte hovedsakelig med klassisk massasje, dypvevsmassasje, avslappende massasje, lymfemassasje, kosmetisk massasje av ansikt og hals. Personlig er hun interessert i kosthold og en sunn livsstil. Hun tror at den beste forebyggende behandlingen for smerte er et sunt kosthold + tilstrekkelig fysisk aktivitet og gode behandlinger.


Anja kommer nå for å erstatte flinke Maria som dro for å studere Osteopati i Polen og hun er tilgjengelig på klinikken på City Nord.


Du kan nå henne direkte på 97339363 eller e-post anja@godmassasje.no
Book din time online nå på www.godmassasje.no eller ting oss på 929 77 929

Ut september 2022 vil hun ønske deg hjertelig velkommen med et introtilbud med 10% rabatt på 45 min massasje.

Velkommen innom!