Et sted for gutta

The London Barber har allerede funnet seg godt tilrette på City Nord. En måned etter åpningen tok vi en prat med eieren Sean og frisør Yuri for å høre hvordan det har gått så langt.

Yuri, Luis og Percy 

Yuri, som er leder for den nye avdelingen på City Nord, er en morsom type som tuller med alt – unntatt barbering. Han kommer fra Milano, har en spesiell lidenskap for klassiske frisyrer og trives godt med barberhøvelen i hånden. Sammen med seg har han Luis fra Porto – en type som digger make-overs og kombinasjonen hår/skjegg. Luis er trolig den mest patriotiske portugiseren du kan møte i Norge. Dersom du trenger reisetips eller lurer på hvilket land som har den beste maten, vinen, musikken og fotballaget er det bare å stikke innom han for en prat.

I motsetning til den snakkesalige Luis, finner vi «Den stille Spanjol» Percy. Han er spesialist på fades, men ingen stor prater. Dersom du trenger en timeout etter en lang dag på jobb er det perfekt å synke ned i stolen hans for en avslappende stund, mens Percy gjør sin magi.

 

 

Sommerens trender

Når vi spør om sommerens trender skjønner vi fort at disse gutta virkelig brenner for faget sitt. Med stor iver forteller de om sesongens trender og det viser seg at man har mange muligheter – enten man vil ha det kort eller langt. De trekker frem Bodø/Glimt-spiller Runar Espejord og takker han for at han tok hockeysveisen til Nord-Norge, for denne sveisen er noe at det kuleste man kan ha om dagen. Sveisen kalles også for The Mullet. På den kortere siden finner man en franskinspirert crop med fade som er ekstra hot om dagen. Den er både kort og rufsete på toppen, mens sidene er tighte.

Et sted for gutta 

Åpningsdatoen ble flyttet opp til flere ganger på grunn av forsinkelser i leveringen av interiør og annet nødvendig utstyr som må være på plass når man skal åpne en barbershop. Sean forteller at det ga han et par søvnløse netter, men nå som alt er på plass har de funnet seg godt tilrette i sitt nye lokale. De opplever at stadig flere Bodøværinger finner veien til den nye salongen på City Nord – noe de synes er veldig gøy.

 

 

Tilbakemeldingene de får på servicen er akkurat som de hadde håpet på og de er svært fornøyde med utformingen av salongen. De har brukt den britiske designeren James fra Sj Design og Espen fra 3 Toppen. Sammen har disse to klart å kombinere stiler fra Bodø og England med den klassiske barbershop-looken. Restultatet har blitt til et komfortabelt sted som teamet trives veldig godt på. Tanken er å oppdatere interiøret regelmessig slik at salongen til en hver tid ser fresh ut. Så langt trives vi veldig godt, sier Yuri.

 

 

Mercedes Benz-service til Volkswagen-pris

Når det kommer til pris ligger The London Barber på gjennomsnittet av byens salonger, men servicen er av øverste klasse. Hva er det egentlig som skiller The London Barber fra andre klassiske frisørsalonger?

Vi ønsker å skape en maskulin atmosfære hvor vi spesialiserer oss på herreklipp og skjegg. Hos oss får du god kaffe, kul musikk (så lenge ikke Luis er DJ…), herremagasiner og en avslappende ventesone som tar deg bort fra den travle kjøpesenter-trafikken. Stolene vi bruker er klassiske barberstoler som er svært komfortable.

Frisøren du møter vil være spesialist på herrehår og vil lytte til dine ønsker og forklare deg, basert på ditt hår og/eller benstruktur hva som vil kle deg. I tillegg vil det kartlegges hvor lang tid du er interessert i å bruke på styling av håret ditt, før det legges frem hvilke alternativer du har. Det vil være meningsløst å klippe en frisyre som krever hårføner, voks og hårspray, på en fyr som ikke har tid eller ønsker å bruke tid på å style håret sitt selv, forteller Sean.

 

 

Vi foretrekker alltid å vaske håret med kvalitetsshampo før vi klipper og vi styler alltid håret, her bruker vi også selvsagt produkter med med høy kvalitet. En behandling hos oss avsluttes alltid med et varmt håndkle for å ta bort løse hår – slik at kundene våre går ut døra og både føler seg og ser fresh ut.

Ønsker du en oversikt over behandlinger, priser eller å bestille time hos The London Barber kan du gjøre det gjennom FixIt-appen eller via denne siden.

Velkommen innom!