Hva kan du spise på City Nord?

Uansett om du er på handletur, i nærheten, i forbifarten eller er på utkikk etter et sted å slå deg ned for å spise, har vi noe for deg! Her finner du oversikt over hva du kan spise på City Nord.

Angry Chicken

Ta en pause i shoppingen med litt fried chicken fra Angry Chicken. Stikk innom og nyt deilig fritert kylling i utallige varianter eller bestill via FoodCity for hjemlevering av mat.

Bodø Bakeri

Bodø Bakeri har et bredt utvalg av ferske baker- og konditorvarer. Her finner du de ferskeste brød, bakevarer, kaker, konditorvarer og påsmurt lunsj. Nyt ferskvarene med noe varmt å drikke fra kaffebaren i bakeriet.

Burger King

Hos Burger King får du alltid en rask matbit for en rimelig penge! De er den nest største hamburgerkjeden i verden, også kjent for sine Whopper-hamburgere. Her finner du et klassisk utvalgt av hurtigmat. De har også vegetarretter på menyen.

Café City Nord

Café City Nord byr på ekte husmannskost, grillretter og mye annet godt! På menyen finner du generøse middagsretter, grillmat, lunsjretter, varme smørbrød, rundstykker, kaker og mer. Her er det god plass til alle, også for rullestoler og barnevogner.

Craig Alibone

Craig Alibone er spesialist på franske makroner og byr på et fantastisk utvalg av håndlagde makroner, prisvinnende sjokoladeplater, trøfler, varm sjokolade og deilig kaffe fra kaffebaren.

Java Kaffebar

Java Kaffebar tilbyr byens beste milkshake og et godt utvalg av kaker og annet godt til kaffen! Her kan du nyte en deilig kopp kaffe sammen med noe fra disken. Kanskje et smørbrød, en deilig salat, et kakestykke eller noe kaldt å drikke?

Jordbærpikene

Jordbærpikene byr på litt av alt, fra klassisk kafemeny med kaker og bakst fra øverste hylle, til lunsj og middagsretter som pasta, burger, salater, sandwich og mer. Uansett om du har fem minutter eller en time på deg, kan du finne et raust utvalg av lunsj og middagsretter!

Lille Café

Lille Café byr på hjemmelagde kaker, en generøs meny med et rikt utvalg av lunsjretter, salater, burger, forskjellig typer brushetta og toaster. Her finner du også et fristende utvalg påsmurt mat, smoothie, glutenfrie kaker, belgiske vafler, paier og mye annet godt!

Mon Ami

Mon Ami er en franskinspirert restaurant og kafé med et smakfullt og variert utvalg som dekker både frokost, lunsj og middag. Blant deres signaturretter finner du bakt potet med et utvalg av godt garnityr, som er kjent over hele landet!

Narvesen

Narvesen har vært kioskspesialist helt siden 1894. Her får du skikkelig rask kaffe, ferskvare, bakervarer, varm mat og kvikk fiks som passer perfekt når du er litt småsulten eller har det travelt. Nyt en rask matbit eller kaffe sammen med noe godt lesestoff fra Narvesen.

Nord Cafè

En liten pause skader ingen! Kom innom oss på Café Nord! Unn deg en Cafe latte, sammen med mat fra vår påsmurte disk; her finner du smoothies, wraps og deilige smørbrød. Hvis du er skikkelig sulten har vi masse digge toast med spennende oster og andre småretter på menyen. Her er litt for alle! Du kan også finne oster, oliven og andre deilige spesialiteter i vår deli avdeling! 

Smak & Behag

Smak & Behag er en kaffe- og tebar med et bredt utvalg av spesialkaffe, te og tilbehør. Her finner du alt fra drops, fudge, karameller, konfekt og sjokolade, til eksotiske sauser og krydderblandinger til gourmetmat.

Spiseriet

Spiseriet er en uformell á la carté restaurant med et rikt utvalg av lunsj og småretter. De har også Bodøs største isbar med softis, milkshake og kuleis. På menyen finner du blant annet brødmat, salater, hjemmelagde burgere, pasta og pizza (også glutenfrie).

Subway

Subway tilbyr smakfulle sandwicher, laget direkte på bestilling. Her er du med i prosessen og kan velge hva du ønsker som fyll, av ulike dressinger, krydder og brødtype. Her går det ikke mange minuttene før du får servert din unike sandwich!

Sushi Point

Sushi Point Bodø inviterer til Kaiten Style sushi, servert på rullebånd. Her får du velge mellom 50+ ulike sushi-biter på løpende bånd. På menyen finner du også stekte nudler og bentoretter. De har også takeaway-meny for deg som ønsker å ta med godbitene!