Barnas Hus

Telefon: 94 16 48 28
E-post: citynord@barnashus.no

Barnas Hus er Norges ledende barneutstyrskjede innenfor barneklær og babyutstyr, fra nyfødt og opp til 10 år. Vi forhandler kjente merkevarer som Bugaboo, Emmaljunga, Stokke, Babyjogger, BeSafe, Cybex, Maxi-Cosi, Reima, Joha, Voksi, Ergobaby, BabyBjörn og Philips Avent for å nevne noen.

Merket Reflex som lager klær til barn, er vår egen merkevare. Reflex har fokus på klær til barnehage og fritid: ull til barn og yttertøy til barn. Barnas arbeidstøy liker vi å kalle det! Vi er stolte over at Reflex har svært høy kjennskap blant norske småbarnsforeldre. I 2019 lanserte vi vårt eget merke innenfor barneutstyr: Yngri. Yngri spesialiserer seg på produkter som barnevogner og reisetriller, tilbehør til vogner, matstoler og reisesenger.

Vi har 26 butikker i Norge, fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord. Våre butikkansatte får kontinuerlig opplæring slik at de skal være eksperter på sine fagområder og kan tilby deg den beste hjelpen.

Vi ønsker å selge til hele Norge, og det gjør vi gjennom vår fullsortiments nettbutikk. Den er selvfølgelig åpen døgnet rundt slik at du kan handle når det passer best for deg. Skulle du ha behov for oppfølging etter at du har handlet i nettbutikken, så er du også velkommen i alle våre butikker for å få hjelpe og service. Må for eksempel vognen din repareres, så får du lånevogn på lik linje med de som har handlet i en av våre butikker. Det vet vi at mange av kundene våre setter pris på.

Vårt servicekontor ligger på Helsfyr i Oslo, i Grenseveien 107 B, 0663 Oslo.